Salata de cartofi cu maioneza

Ingrediente :

  • 6 cartofi
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 legatura marar
  • sare/piper

Mod de preparare :

Cartofii necuratati se spala si se aseaza pe o tava. Se dau la cuptor pentru aproximativ 40-50 minute pentru a se coace. Se testeaza cu o furculita si daca aceasta iese usor din ei atunci ei sunt copti. Se scot pe o farfurie si se lasa la racit. Apoi se curata de coaja si se taie in cuburi.

salata-cartofi-1

In timp ce cartofii sunt in cuptor se prepara o maioneza, se toaca ceapa verde si mararul. Pentru o tocare rapida si eficienta puteti folosi Cutitul bucatarului.

salata-cartofi-0

Intr-un bol se pun cartofii taiati, 5 linguri de maioneza, ceapa si mararul, se amesteca, dupa care se pune sare si piper – dupa gustul fiecaruia – si din nou se amesteca pentru omogenizare.

Se serveste ca aperitiv sau oricand aveti placere pentru o gustare savuroasa.

salata-cartofi-2

Pofta buna!

Related posts

Leave a Comment