Pui cu sos de rosii

Ingrediente :

4 pulpe pui

2 fire ceapa verde

3 fire usturoi verde

1 ardei capia

50 ml ulei

3 linguri pasta tomate

sare, piper, cimbru

1 legatura patrunjel verde

3 cani apa

Mod de preparare :

Ingrediente

Pulpele se curata de piele, se portioneaza si se fierb timp de aproximativ 15 minute. Se lasa cateva minute apoi la scurs. Intr-o cratita se pune uleiul si se adauga ceapa, usturoiul si ardeiul tocate marunt. Se calesc putin. Se adauga bucatile de pui si se mai lasa pana se rumenesc putin.

P1040735

Apoi se adauga pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si putin cimbru uscat sau proaspat. La urma se adauga si apa, se omogenizeaza si dupa ce incepe sa fiarba sosul se introduce in cuptorul incins inainte pentru circa 20-30 minute.

Se poate servi cu un piure de cartofi sau cu garnitura de orez.

P1040738

 

Pofta buna !

 

 

Related posts

Leave a Comment