Piept de pui umplut cu spanac

Ingrediente :

  • 100 g spanac proaspat
  • 6 catei usturoi
  • 4 bucati piept de pui
  • 100 g cascaval
  • ulei de masline
  • sare, piper, boia dulce

 

Mod de preparare :

Se soteaza 2-3 minute mai intai spanacul cu usturoiul tocat marunt intr-o tigaie unde am pus 2 linguri de ulei de masline.

Pieptul de pui se desface si se bate putin cu ciocanul de carne pentru a se putea rula mai usor.

Se condimenteaza usor cu sare, piper si boia dulce.

pui-cu-spanac-01

Intr-o tava de sticla, asezam bucatile de piept de pui, asezam apoi cate o felie de cascaval pe fiecare si punem cate o lingura din spanacul sotat la inceput. Se inchide ca o carte pieptul de pui avand grija ca umplutura sa fie bine asezata in interior. Se presara putina boia dulce pentru aspect.

pui-cu-spanac-02

Se da la cuptor pentru aproximativ 30 minute.

Pofta buna!

Related posts

Leave a Comment